Spelregels

 

Wanneer u kleding tijdens de beursdagen wilt verkopen, ontvangen wij graag per e-mail uw aanmelding. Vervolgens krijgt u een deelnamenummer toegestuurd. Dit deelnamenummer is voor alle volgende beurzen van u. U hoeft dit niet steeds opnieuw aan te vragen. Mocht u een aantal jaar niet meer hebben meegedaan, dan is het fijn wanneer u zich opnieuw aanmeldt, of volledig afmeldt.

De spelregels zijn als volgt:

* De data voor het inleveren van de kinderkleding voor de eerstvolgende zomerbeurs zijn 4 en 5 april 2019.
* Alleen zomer-kinderkleding vanaf maat 80 tot en met maat S.
* De kleding in een vuilniszak aanleveren.
* In de vuilniszak graag een papier met de navolgende gegevens: naam, beursnummer en e-mailadres.

* Er mogen maximaal 30 stuks kleding per deelnamenummer ingeleverd worden.
* De kleding moet in goede staat en schoon zijn. Kapotte, niet schone of winterkleding wordt niet te koop aangeboden!
* Het is de bedoeling dat elk kledingstuk voorzien wordt van een stuk schilderstape met daarop vermeld het beursnummer en verkoopprijs. Bij voorkeur aan de linker voorzijde van het kledingstuk.
* De kledingmaat niet vermelden op de tape!!
* Alle 2-delige kleding die u aanlevert, zoals sokken, pyjama’s, pakjes en dergelijke, graag aan elkaar bevestigen en elk deel voorzien van uw beursnummer en de verkoopprijs.
* Uit ervaring is gebleken dat schilderstape het beste blijft zitten. Mocht u een kledingstuk hebben met een gladde stof, dan kunt u aan het ophanglusje een extra stukje tape doen voor de zekerheid of stop een stukje tape in een zak van het kledingstuk.
* Indien een kledingstuk wordt verkocht, ontvangt u 70% van de opbrengst.
* Alle niet verkochte kleding en uw opbrengst kunt u vrijdag 19 april 2019 van 19.00- 20.00 en zaterdag 20 april 2019 van 10.00- 12.00 ophalen op de beurslocatie.
* Alle kleding die zaterdag 20 april 2019 niet is opgehaald, gaat direct naar een goed doel.
* VOOR DE GOEDE ORDE WIJZEN WIJ U ER OP DAT U DE KLEDING VOOR EIGEN RISICO INLEVERT EN DAT WIJ ONS NIET AANSPRAKELIJK STELLEN VOOR STUK- OF ZOEKGERAAKTE KLEDING

Volg ons nu ook op twitter, KledingbeursBig.